افشاریان: فدراسیون قدم های موثری برای داوران برداشته است
به گزارش وبلاگ داریوش، تهران (پانا) - سرپرست کمیته داوران در دوره توجیهی و دانش افزایی پیش فصل داوران لیگ دسته اول به نکاتی اشاره نمود.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، خداداد افشاریان در این باره اسم کرد: این دوره از نظر دانش داوری و آمادگی جسمانی در سطح بالایی برای شرکت کنندگان برگزار می گردد و شرکت کنندگان در این کلاس 3 روزه زیر نظر رضا سخندان آموزش های لازم را می بینند.
وی در ادامه افزود: در بحث داوری سخت گیری نمی کنیم، اما نص قانون را اجرا می کنیم. فدراسیون فوتبال برای جامعه داوری گام های موثری برداشته است. سال گذشته حدود 300 داور و یاری داور در لیگ دسته اول فوتبال حضور داشتند، اما برای این فصل 120 داور و یاری داور انتخاب کردیم. ضمن اینکه هیچ تعهدی وجود ندارد داوری که در نیم فصل اول سوت زده باشد در نیم فصل دوم هم قضاوت کند، چرا که کمیته داوران عملکرد تمامی داوران را رصد می نماید.
سرپرست کمیته داوران در سرانجام خاطر نشان کرد: امیدوارم داوران و یاری داوران از این دوره نهایت استفاده را ببرند تا در فصل پیش رو شاهد قضاوت های خوبی از آنها در لیگ دسته اول باشیم. پیشنهاد اصلی من به شما پیش از آغاز فصل این است که همیشه آمادگی جسمانی و دانش داوری خود را در سطح بالایی حفظ کنید.
منبع: خبرگزاری پانا