معرفی غذاها و تاریخچه آن در پاناما

به گزارش وبلاگ داریوش، پاناما مانند بسیاری از کشورهای آمریکای مرکزی، بخش اعظم تاریخچه خود را از اسپانیا الهام گرفته است. در واقع بسیاری از غذاها و سبک های پخت و پز متاثر از اسپانیا است. بسیاری از غذاهای سنتی پاناما همچون بسیاری از کشورها در ساحل کارائیب، تحت تأثیر بردگان آورده شده از آفریقا برای کار در آمریکای مرکزی هستند. این بدان معناست که بسیاری از غذاهای این کشور دارای طعم آفریقایی نیز هستند. غذاهای محلی و بومی خوشمزه ای نیز وجود دارد که اغلب در داخل کشور یافت می گردد. این غذاها اغلب خوشمزه تر هستند و از میوه و سبزیجات بومی منطقه در تهیه آنها به خوبی استفاده شده است. در ادامه با ما همراه باشید و در کامنت پیشنهاد خودتان را با مجله گردشگری خبرنگاران به اشتراک بگذارید. قیمت بلیط هواپیما

معرفی غذاها و تاریخچه آن در پاناما

غذاهای سنتی پاناما

Sancocho (سانکوچو)

سانکوچو به عنوان غذاهای سنتی پاناما به شمار میرود. سانکوچو پاناما نوعی سوپ است که تقریباً در هر رستورانی یافت می شود. بعلاوه ممکن است در برخی از نمایشگاه ها و یا در کامیون های سیار فروش غذا این غذا را می توانید پیدا کنید. سانکوچو را قبل از پخته شدن با سیر، پونه کوهی، فلفل مزه دار می نمایند. به طور کلی تکه های سبزیجات در این غذا بسیار بزرگ هستند و در هنگام سرو به راحتی می توان آنها را از غذا بیرون آورد. سیستم حمل و نقل پاناما

Arroz con Guandú y Pollo Guisado

Guandú نوعی نخود کفتری (لوبیای سودانی) است که به وسیله بیشتر خانواده ها در پاناما پرورش داده می شود و در بسیاری از غذاها وجود دارد. در این غذا انواع سبزیجات قبل از سرخ شدن با برنج ترکیب می شوند و سپس با آب مخلوط می گردند. Pollo guisado مرغی است که همراه با گشنیز، پیاز، گوجه فرنگی، فلفل و آناتو به آرامی پخته می شود که به همراه آن هم سرو می شود.

Guacho de Mariscos

این غذای پانامایی یک ظرف برنج است که شباهت هایی با ریزوتو دارد. Guacho را می توان با هر نوع گوشتی تهیه کرد. این غذا چندین نوع مختلف دارد. نوع دریایی آن که با انواع مختلف غذاهای دریایی تهیه می شود در بسیاری از منطقه ها ساحلی کشور طبخ می شود. برای تهیه آن، برنج با غذاهای دریایی، پیاز و بیکن همراه با پوره فلفل قرمز تند سرخ می شود. سپس برنج و غذاهای دریایی در سوپ پخته می شوند تا زمانی که آماده سرو گردند. برترین رستوران های پاناما

Sao

این یکی از غذاهای سنتی پاناما است که بهتر است قبل از دانستن مواد لازم، آن را تست نموده و از آن لذت ببرید. این غذا نوعی پاچه خوک با طعم بسیار ترش است که معمولاً از قبل تهیه می شود. غذا در واقع کاملاً شبیه به سوپ سرد سبزیجات است، به این ترتیب که پای خوک تا زمانی که نرم شود پخته می شود، و بعد از آن با میزان زیادی آب لیموترش سرو می شود. پاچه های خرد شده قبل از آنکه در آب لیمو قرار بگیرند، با سالاد پیاز، خیار و فلفل سرو می شوند.

Tamal de Olla

Tamal de Olla یکی از غذاهای سنتی پاناما است که مطمئناً تأثیر استعمارگران اسپانیایی در غذاهای محلی را نشان می دهد. نوعی غذای گوشتی است که به طور کلی با گوشت خوک درست می شود، این غذا دارای مواد جالبی است که به آن طعمی شیرین و خوشمزه می بخشد. گوشت خوک با زیتون، سرکه، کشمش پخته می شود. با این غذا معمولاً sofrito (نوعی سس) سرو می شود، که ترکیبی از پیاز، فلفل، کرفس و ذرت مخلوط شده هستند. خرید بلیط هواپیمای تهران پاناما

منبع: مجله دور و نزدیک

به "معرفی غذاها و تاریخچه آن در پاناما" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "معرفی غذاها و تاریخچه آن در پاناما"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید