طرز تهیه 20 غذای ایرانی خوشمزه با گوشت چرخ نموده

به گزارش وبلاگ داریوش، لیست غذاهای ایرانی با گوشت چرخ نموده بسیار بلندبالاست. انفاقا این غذاهای ایرانی با گوشت چرخ نموده مثل شامل همه طبع ها و سلیقه ها می شوند و می توانید غذاهای متنوعی را با گوشت چرخ نموده و برنج یا سیب زمینی، غذاهای فوری یا غذاهای مجلسی با گوشت چرخ نموده و … درست کنید. در این مقاله از در لیست غذاهای ایرانی با گوشت چرخ نموده را برای شما آماده نموده ایم.

طرز تهیه 20 غذای ایرانی خوشمزه با گوشت چرخ نموده

انواع غذای ایرانی با گوشت چرخ نموده

طرز تهیه انواع غذا با گوشت چرخ نموده ایرانی، شامل غذاهای با گوشت چرخ نموده با پیاز، غذا با گوشت چرخ نموده نونی، غذا فوری با گوشت چرخ نموده، غذا با گوشت چرخ نموده و سیب زمینی و برنج و … را می توانید در ادامه بخوانید. برای آموزش مراحل و جزییات روش تهیه این غذاها، روی لینکی که در هر پاراگراف آورده شده کلیک کنید و به صفحه آموزش غذای موردنظر رجوع کنید.

1- کباب حسینی با گوشت چرخ نموده

کباب حسینی یک کباب سنتی ایرانی است و از زمان های بسیار قدیم طبخ می شده است. در گذشته برای درست کردن کباب حسینی به جای سیخ چوبی، از چوب درخت انار استفاده می کردند. کباب حسینی به روش های مختلفی پخته می گردد؛ با گوشت گوسفندی، گوشت گوساله، گوشت چرخ نموده و گوشت بوقلمون یا مرغ. کباب حسینی مشهدی و هندی از انواع مشهور کباب حسینی محسوب می شوند. برای مشاهده مراحل آماده کردن و سیخ گرفتن این کباب با گوشت چرخ نموده، روی لینک مقاله کلیک کنید.

علاوه بر انواع، از ،، ، و از جمله گوجه فرنگی، پیاز و فلفل دلمه ای در تهیه این غذای خوشمزه استفاده می گردد. این مواد را می توانید به روش خرید تلفنی، حضوری یا اینترنتی از فروشگاه های تهیه کنید.

2- کتلت گوشت

کتلت گوشت یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی با گوشت چرخ نموده برای شام و ناهار است. البته چیزی که کتلت را خوشمزه و خاص می نماید، علاوه بر مواد مورد استفاده در دستور پخت کتلت، اصولی است که باید هنگام درست کردن این غذا رعایت کنید، چون همین جزییات است که کار نهایی را خاص می نماید.

در طرز تهیه کتلت گوشت از ترکیب گوشت چرخ نموده، سیب زمینی، پیاز، سیر،، و استفاده می گردد. این مواد را می توانید از فروشگاه های زنجیره ای به روش خرید حضوری، تلفنی یا اینترتی تهیه کنید. برای مشاهده مراحل تهیه این غذای ساده و خوشمزه، روی لینک مقاله بزنید.

3- کباب کوبیده

کباب کوبیده پای ثابت بسیاری از دورهمی ها و مهمانی های مجلسی است اما می توانید خودتان هم آن را در خانه درست کنید. تهیه کباب کوبیده خانگی حرفه ای احتیاج به کمی دقت و حوصله دارد. در آغاز کار ابتدا گوشت چرخ نموده را در یک ظرف بزرگ و گود بریزید و کمی نمک به آن اضافه کنید. گوشت و نمک را خوب ورز بدهید.

برای مزه دار کردن گوشت چرخ نموده که ترکیبی از گوشت گوساله و گوسفند برای کباب کوبیده است می توانید فلفل سیاه و زعفران را هم اضافه کنید تا بوی زهم گوشت از بین برود. برای آموزش ادامه مراحل روی لینک مقاله کلیک کنید. مواد مورد استفاده در کباب کوبیده شامل گوشت چرخ نموده، نمک، پودر فلفل سیاه و زعفران و … است که می توانید این مواد را با بالاترین کیفیت به صورت آنلاین، حضوری یا تلفنی از فروشگاه های همواره تخفیف بخرید.

4- کباب لقمه

از میان انواع کباب های ایرانی، کباب لقمه ای جزو غذاهای محبوبی است که در زمان کمی تهیه می گردد و می توانید هم روی زغال، هم داخل تابه و هم داخل فر، آن را درست کنید. گوشت چرخ نموده ماده اصلی این کباب است. علاوه بر گوشت چرخ نموده، سبزیجات معطر خشک یا تازه، سیر، گوجه فرنگی و زعفران هم در تهیه کباب لقمه به کار می روند که می توانید به راحتی از فروشگاه های به روش تلفنی، حضوری یا اینترنتی بخرید. برای تهیه این غذای نونی با گوشت چرخ نموده می توانید روی لینک مقاله کلیک کتید.

5- کباب تابه ای یا کباب دیگی

کباب تابه ای زعفرانی یا همان کباب کوبیده تابه ای از جمله محبوب ترین و پرطرفدارترین انواع کباب خانگی با گوشت چرخ نموده است که این روزها در رستوران ها هم سرو می گردد و اتفاقا از جمله غذاهای پرفروش است. در برخی شهرهای ایران مثل اراک، کباب تابه ای را در دیگ یا قابلمه طبخ می نمایند و به همین علت به آن کباب دیگی هم می گویند. معمولا برای درست کردن کباب تابه ای از سیخ استفاده نمی نمایند اما برای این که کباب تابه ای شکل رسمی تری به خودش بگیرد می توانید آن را به سیخ چوبی بکشید.

موادی که در تهیه کباب تابه ای استفاده می گردد، مشابه مواد به کار رفته در کباب لقمه و کتلت گوشت است. برای مشاهده مراحل تهیه و فوت و فن های پخت این شام فوری با گوشت چرخ نموده روی لینک مقاله کلیک کنید.

6- کباب تتالی

در فهرست کباب های ایرانی با گوشت چرخ نموده، نام کباب تتالی هم به چشم می خورد. این کباب اصالتا اراکی، شبیه به کباب تابه ای است و در منوی بیشتر رستوران های شهر اراک وجود دارد. در طرز تهیه این غذا با گوشت چرخ نموده از چاشنی های مختلفی استفاده می گردد و به همین دلیل طعم بسیار لذیذی دارد.

در طرز تهیه این غذا، علاوه بر گوشت چرخ نموده، از سیب زمینی، ، گرد غوره، نمک، ، فلفل سیاه،، ، پیاز، سیر و گوجه فرنگی استفاده می گردد که می توانید از فروشگاه های به روش خرید تلفنی، حضوری یا اینترنتی تهیه کنید. روش تهیه این غذا با گوشت چرخ نموده و سیب زمینی را می توانید با کلیک روی مقاله ، یاد بگیرید.

7- شفته اراکی

شفته اراکی یا کوفته اراکی یک غذای ایرانی ساده و خوشمزه با گوشت چرخ نموده است که در استان مرکزی و شهر اراک تهیه می گردد. برای درست کردن این غذا از گوشت چرخ نموده و آرد نخودچی استفاده می گردد و سپس کوفته های خوشمزه داخل سس گوجه قرار می گیرند.

طعم این کوفته بسیار لذیذ و خوشمزه است و شباهت زیادی به دیگر کوفته های ایرانی دارد. درست کردن کوفته اراکی بسیار ساده و راحت است. شما می توانید این غذا را هم برای وعده ناهار و هم شام آماده کنید و همراه با نان یا برنج سرو کنید.

، گوشت چرخ نموده، آبلیمو، سبزی های معطر (ترخون، مرزه، شوید و نعناع)، رب گوجه فرنگی، زردچوبه، نمک و فلفل، ، و … از مواد دیگر مورد احتیاج برای درست کردن این غذا با گوشت چرخ نموده هستند که می توانید از فروشگاه های زنجیره ای به روش تلفنی، حضوری یا اینترنتی بخرید. برای آموزش مراحل، روی لینک مقاله مورد نظر کلیک کنید.

8- بریون یا بریان اصفهان

بریون یا بریان یکی از معروف ترین و خوشمزه ترین غذاهای اصفهان است که با استفاده از گوشت گوسفند درست می گردد و در کنار جگر سفید (شش گوسفند) چرخ شده و ریحان تازه سرو می گردد. برای درست کردن این غذا باید ابتدا گوشت و چربی را با آب سرد، پیاز، ادویه های معطر به جز نمک و روغن مایع در یک قابلمه مناسب بپزید.

سپس گوشت پخته را چرخ کنید. برای تهیه این غذا مجلسی با گوشت چرخ نموده، علاوه بر گوشت به چربی یا ، پیاز، زردچوبه، فلفل سیاه، ، ، ، زعفران دم نموده و، احتیاج دارید که می توانید از فروشگاه های به روش تلفنی، حضوری یا اینترنتی بخرید.

برای آموزش روش تهیه این غذای خوشمزه و مجلسی با گوشت چرخ نموده، روی مقالهکلیک کنید.

9- کوفته تبریزی

تهیه کوفته تبریزی با نسخه اصلی تبریزی ها کار سختی نیست. کوفته یک غذای بین المللی و کوفته تبریزی یک غذای ایرانی خوشمزه با گوشت چرخ نموده و سبزی کوفته است. تهیه این غذا با گوشت چرخ نموده و برنج، به کمی زمان احتیاج دارد ولی به زحمت آن می ارزد.

برای درست کردن مایه کوفته تبریزی به گوشت چرخ نموده، ، ، پیاز، کوفته شامل جعفری، تره، ریحان، پیازچه و کمی مرزه تازه، ادویه های معطر، رب گوجه فرنگی و تخم مرغ آبپز احتیاج دارید. این مواد را می توانید از فروشگاه های به روش خرید تلفنی، حضوری یا اینترنتی تهیه کنید.

مواد کوفته را باید آماده کنید، آنها را فرم دهید و داخل سس کوفته بپزید. برای مشاهده مراحل روی لینک مقاله بزنید.

10- کله گنجشکی

کله گنجشکی به عنوان یک غذای سالم و سنتی ایرانی، همواره طرفداران خاص خودش را داشته و دارد. این غذای کامل با گوشت چرخ نموده را می توان در وعده ناهار یا شام و با نان یا برنج سرو کرد. طرز تهیه کله گنجشکی هم بسیار راحت است و با مواد ساده ای درست می گردد.

بد نیست بدانید که به کله گنجشکی، سر گنجشکی و کوفته قلقلی هم گفته می گردد و علت آن هم سایز و میزان کوفته ها است. کله گنجشکی به میزان سر گنجشک درست می گردد و هر چه بزرگ تر باشد، باید زمان بیشتری را به پخت اختصاص دهید. روش درست کردن این غذا با گوشت چرخ نموده و سیب زمینی را در مقاله بخوانید.

11- دلمه بادمجان

دلمه بادمجان یا بادمجان شکم پر را یک غذای تبریزی و متعلق به شهرهای ترک زبان می دانند ولی شمالی ها هم آن را به شیوه مشابه درست می نمایند و به مواد مورد استفاده در طرز تهیه دلمه بادمجان، سبزی های معطر محلی و مواد دیگر اضافه می نمایند. البته این غذا یک غذای محبوب در سراسر دنیاست.

در طرز تهیه دلمه بادمجان می توانید هم از بادمجان قلمی و هم از بادمجان دلمه ای بهره ببرید و داخل بادمجان ها با مایه دلمه پر می گردد. سپس در سس پخته می گردد. گوشت چرخ نموده، لپه، سیر، پیاز، رب گوجه فرنگی، برنج ادویه های دلخواه، زعفران دم نموده و سبزی دلمه شامل تره، جعفری، ترخون، نعناع، از مواد مورد استفاده در دلمه بادمجان هستند که می توانید از فروشگاه های به روش خرید تلفنی، حضوری یا اینترنتی تهیه کنید.

برای طرز تهیه این غذا با گوشت چرخ نموده و بادمجان، روی لینک مقاله مورد نظر بزنید.

12- دلمه برگ کلم

دلمه کلم برگ در میان انواع دلمه مجلسی و ساده یکی از خوشمزه ترین هاست. موادی که در تهیه این دلمه به کار می رود، شبیه دلمه بادمجان است، فقط اگر می خواهید طعم ملس بگیرد، از رب انار بهره ببرید و اگر طعم ترش می خواهید آبلیمو را به عنوان چاشنی بهره ببرید. و را می توانید از فروشگاه های زنجیره ای به روش خرید تلفنی، حضوری یا اینترنتی تهیه کنید.

در این غذا با گوشت چرخ نموده و حبوبات، مواد دلمه را باید آماده کنید و در برگ کلم جوشانده بپیچید و بپزید. برای مشاهده روش پخت و آماده سازی این غذای خوشمزه مجلسی با گوشت چرخ نموده، روی لینک مقاله بزنید. البته به روش مشابه می توانید دلمه برگ مو را با برگ انگور هم درست کنید. در این صورت روی لینک مقاله بزنید.

13- قیمه ریزه

کوفته ریزه، قیمه ریزه اصفهانی یا همان خورشت قیمه ریزه از جمله محبوب ترین و مشهورترین و جزو ایرانی است که با گوشت چرخ نموده درست می گردد. با وجودی که طرز تهیه کوفته ریزه یا قیمه ریزه اصفهانی از جمله شناخته شده ترین دستور پخت های این غذای لذیذ و آسان برای وعده های شام و ناهار است اما قیمه ریز کرمانشاهی، ارومیه ای و شیرازی هم بسیار مشهور و پرطرفدار هستند. برای مطالعه قیمه ریزه به چند روش از شهرهای مختلف روی لینک مطلب بزنید.

14- شامی کباب

فرق کتلت با کوکو و شامی کباب را می دانید؟ در طرز تهیه کتلت حتما گوشت وجود دارد و در ترکیب کوکو، گوشت نداریم. شامی کباب هم یک نوع کتلت با سیب زمینی و گوشت چرخ نموده است. شامی کباب که یک غذای سریع برای ناهار است را معمولا با یک دستور پخت واحد درست می نمایند و برخی از مواد آن را در منطقه ها مختلف ایران کم و زیاد می نمایند، مثلا طرز تهیه شامی با گوشت چرخ نموده یا همان طرز تهیه کتلت تهرانی بسیار مرسوم است.

در برخی شهرها به شامی کباب انواع حبوبات و بنشن اضافه می نمایند. در برخی شهرها هم گوشت شامی را قبل از چرخ کردن، می پزند. در برخی شهرها هم در تهیه شامی کباب از گوشت بوقلمون و یا مرغ استفاده می نمایند. برای مطالعه طرز تهیه شامی کباب با گوشت چرخ نموده روی لینک مطلب کلیک کنید و فیلم طرز تهیه آن را هم دیدن کنید.

15- قیمه چرخ نموده

در لاهیجان و برخی دیگر از شهرهای گیلان برای درست کردن خورش قیمه به جای گوشت تکه ای از گوشت چرخ نموده استفاده می گردد. مزه خورش قیمه لاهیجان با قیمه هایی که تا به حال خورده اید، کمی فرق دارد.

در این خورش با گوشت چرخ نموده، از لپه، ، پیاز، سیب زمینی، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، دارچین و رب گوجه فرنگی استفاده می گردد که می توانید از فروشگاه های زنجیره ای به روش تلفنی، حضوری یا اینترنتی بخرید.

برای تهیه قیمه چرخ نموده، باید گوشت را با پیاز و ادویه ها تفت دهید و بعد لپه و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید. در مقاله مربوط به، مراحل پخت این خورش خوشمزه شمالی را بخوانید.

16- خورش شامی ترش

در آشپزی گیلان خورش شامی ترش به روش سنتی گیلان یا به قول خود اهالی گیلانی تورشه شامی و تورشه آب یکی از قدیمی ترین و اصیل ترین خورش های ایرانی با گوشت چرخ نموده است. یک خورش ساده و سریع و فوری که هم با رب گوجه و هم با رب انار طبخ می گردد.

روش درست کردن این شامی خوشمزه مثل شامی گوشت است، با این تفاوت که از رب انار ترش، سبزی چوچاق یا سبزی انار بیجه که می توانید با سبزی های معطر دلخواه جایگزین کنید، آرد برنج، آبغوره یا آب نارنج، سیب زمینی، گلپر و … استفاده می گردد. برای مشاهده مراحل تهیه این خورش با گوشت چرخ نموده و سیب زمینی، روی لینک مقاله کلیک کنید.

17- آلبالو پلو

آلبالو پلو از جمله پلوهای ایرانی مجلسی و جزو قدیمی ترین غذاهای ایرانی است که به خصوص در فصل تابستان به عنوان یک غذای تابستانی و ضدعطش طرفداران فراوانی دارد. آلبالو پلو با گوشت چرخ نموده قلقلی جزو محبوب ترین رسپی های طرز تهیه آلبالو پلو است.

مواد به کار رفته در آلبالو پلو به عنوان یک غذا با گوشت چرخ نموده و برنج، شامل آلبالو، گوشت چرخ نموده، شکر، پیاز، خلال بادام و پسته و … است که می توانید از فروشگاه های به روش تلفنی، حضوری یا اینترنتی بخرید. برای مشاهده جزییات و مراحل ، روی لینک مقاله بزنید.

18- اسفناج پلو

اسفناج پلو از جمله غذاهای محبوب ایرانی با گوشت چرخ نموده است. در این غذا از هویج، نخود فرنگی، قارچ و سبزیجات دلخواه هم در کنار گوشت چرخ نموده می توانید بهره ببرید. برای تهیه این غذا با گوشت چرخ نموده و قارچ و برنج، باید مواد لای برنج را آماده کنید و بعد بین برنج آبکش شده بریزید و دم کنید. برایبا گوشت چرخ نموده قلقلی روی لینک مقاله مورد نظر کلیک کنید.

19- ساطری پلو خراسان

ساطری پلو یکی از غذاهای خوشمزه استان خراسان است که در طرز تهیه آن از گوشت چرخ نموده قلقلی و کشمش استفاده می گردد. این پلوی خوشمزه مجلسی بنا به ذائقه و سلیقه افراد هم با گوشت قلقلی مرغ یا گوشت قرمز چرخ نموده پخته می گردد. برنج، هویج،، زعفران و … از دیگر مواد به کار رفته در طرز تهیه ساطری پلو هستند که می توانید از فروشگاه های به روش تلفنی، حضوری یا اینترنتی بخرید.

در مرحله اول از طرز تهیه ساطری پلو مجلسی ابتدا هویج ها را پوست کنده و به صورت خلالی خرد کنید. بهتر است هویج ها بسیار ریز خرد شوند. کمی روغن در ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. هویج های خلالی شده را داخل ماهیتابه ریخته و کمی تفت دهید. این کار باعث می گردد که هویج ها نیم پز شده و کمی نرم شوند. برای مشاهده ادامه مراحل تهیه این غذا با گوشت چرخ نموده و برنج، روی لینک بزنید.

20- کلم پلو شیرازی

نام کلم پلو با استان فارس و شیراز گره خورده است و جزو غذاهای مهم و محبوب این شهر به شمار میرود. در طرز تهیه این غذا از گوشت چرخ نموده قلقلی و کلم (ترجیحا کلم سر یا کلم سنگ) استفاده می گردد. سبزی معطر تازه شامل شوید، ترخون و ریحان هم عطر خاصی به این غذا با گوشت چرخ نموده و برنج می دهد.

برای طرز تهیه کلم پلو شیرازی رستورانی با گوشت قلقلی ابتدا گوشت چرخ نموده مخلوط گوسفند و گوساله را آماده کنید. سپس یک عدد پیاز میانه را روی گوشت رنده کنید. آب پیاز را بگیرید تا گوشت از هم وا نرود. آرد نخودچی (اختیاری است)، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را به میزان دلخواه به این مخلوط اضافه کنید و تمام مواد را خوب با هم ورز بدهید. روی ظرف را با یک کیسه فریزر بپوشانید، مایه گوشت را در یک یخچال بگذارید و اجازه دهید کمی استراحت کند. برای مشاهده مراحل ، روی لینک مقاله کلیک کنید.

سوالات متداول

غذا با گوشت چرخ نموده و برنج چی درست کنم؟

برای تهیه انواع غذا با گوشت چرخ نموده و برنج می توانید آلبالو پلو، اسفناج پلو، کلم پلو، ساطری پلو و … بپزید.

غذا فوری با گوشت چرخ نموده چی بپزم؟

اگر دنبال غذای فوری و ساده با گوشت چرخ نموده می شد، می توانید کباب لقمه، کباب تابه ای، کتلت گوشت، شامی کباب، قیمه ریزه، کله گنجشکی، کباب تتالی، شفته اراکی و … درست کنید.

منبع: افق کوروش

به "طرز تهیه 20 غذای ایرانی خوشمزه با گوشت چرخ نموده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه 20 غذای ایرانی خوشمزه با گوشت چرخ نموده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید