طرز تهیه مرغ درسته خوشمزه در فر یا باربکیو
به گزارش وبلاگ داریوش، طرز تهیه مرغ درسته فوت و فن های خاصی دارد که باخبر شدن از آنها شما را به یک آشپز ویژه تبدیل می نماید. چرا؟ یکی از مهم ترین مسائل در پخت این مدل از مرغ، خام ماندن برخی از قسمت های آن است. البته بوی مرغ، سوختگی، آب انداختن و… از دیگر مسائلی است که می توانند زحمت شما را از بین ببرند. ما در این مطلب به روشی برای تهیه مرغ درسته در فر برای شما آماده نموده ایم تا بتوانید خوراکی لذیذ را برای خود و خانواده تان تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه مرغ درسته
- سیر خرد شده 2 حبه
- کره 50 گرم
- لیمو (پوست دو عدد به همراه یک دوم آب آن ها) دو عدد
- چوب و برگ آویشن یک شاخه
- جوجه درسته یک عدد
- روغن زیتون
- پیاز 2 عدد
- برگ بو یک عدد
- جعفری خرد شده دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه مرغ درسته
مرحله اول
فر را روی دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید و بگذارید داغ گردد.
در فاصله گرم شدن فر، مرغ را بشویید، به شیوه تصویر از شکم باز نموده و داخل شکم را تمیز کنید.
مرحله دوم
در همین زمان حبه های سیر، پوست رنده شده لیموها و نصف آب آن ها و آویشن را در یک ظرف ریخته و با هم مخلوط کنید.
با یاری انگشت هایتان سس را خوب به داخل شکم مرغ بمالید؛ پیاز، قارچ و برگ بو را برای چند دقیقه روی حرارت میانه تفت دهید تا تغییر رنگ بدهند.سپس مواد را داخل مرغ بریزید و شکم مرغ را به آرامی بدوزید.
مرحله سوم
روی مرغ کره آب شده بمالید و برای 40 دقیقه در فر قرار دهید. در فاصله پخت مدام به مرغ سر بزنید و هر زمان روی آن طلایی شد، از فر بیرون بیاورید.
مرحله چهارم
از آنجا که مرغ کوچکی را انتخاب نموده اید، می توانید از باربکیو برای کباب کردنش بهره ببرید. یادتان باشد که باید یک جوجه مرغ ریز را انتخاب کنید تا به این سرعت بپزد.
منبع: کتاب کاله