خورش پسته مقوی و خوشمزه

به گزارش وبلاگ داریوش، خورش پسته یکی دیگر از خورشت های سنتی استان کرمان است. همان طور که می دانید کرمان مرکز پسته است به همین دلیل در این شهر غذا های وجود دارد که در آن از پسته استفاده می گردد از جمله همین خورش پسته که شاید برای شما هم طرز تهیه اش جالب باشد.

خورش پسته مقوی و خوشمزه

البته مردم دامغان هم نیز خورشتی به همین نام دارند، زیرا همان طور که می دانید دامغان هم پسته های معروفی دارد. پسته در واقع جزء خشکبار و آجیلی جات است و بیشتر مردم آن را به صورت آجیل مصرف می نمایند و کمتر کسی است که از آن برای تهیه غذا استفاده کند.

مواد لازم

پیاز متوسط: 1 عدد

گوشت: 400 گرم

مغز پسته: 500 گرم

شکر: 2 قاشق غذاخوری

نمک: به مقدار لازم

فلفل: به مقدار لازم

زردچوبه: به مقدار لازم

آب لیمو: 3 قاشق غذاخوری

روغن: به مقدار لازم

خلال پسته: برای تزیین

مراحل پخت

ابتدا پیاز را رنده نموده در روغن تفت می دهیم.

گوشت را افزوده، کمی تفت می دهیم.

سپس مغز پسته، نمک، فلفل، زردچوبه و مقداری آب اضافه نموده می گذاریم بپزد تا به روغن بیفتد.

در نهایت آب لیمو و شکر را اضافه می کنیم.

از خلال پسته هم برای تزیین استفاده می کنیم.

منبع: گردشبان

به "خورش پسته مقوی و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خورش پسته مقوی و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید