12 هزار بازرسی از کارگاه های مشمول قانون کار استان کرمانشاه انجام شد
به گزارش وبلاگ داریوش، رئیس اداره بازرسی کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه گفت: سال گذشته 12 هزار بازرسی به صورت ادواری و موردی از کارگاه های سطح این استان صورت گرفته است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه امیرپرویز نیما گفت: در سال 99 به نسبت 98 افزایشی در زمینه حوادث ناشی از کار نداشتیم و حتی در دو سه مورد با کاهش نیز روبرو شدیم که بخشی از آن ناشی از سیاست وزارت کار به ویژه در چهار سال اخیر و تصویب آئین نامه ایمنی پیمانکاران است.
وی اضافه کرد: اگر نگاهی به حوادث ناشی از کار داشته باشیم متوجه می شویم رعایت فرهنگ ایمنی پایین است و اهمیت کمتری به این موضوع داده می گردد البته در چندسال اخیر با اقداماتی که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با فرهنگ سازی و آموزش ها انجام داده این موارد تا حدودی بهتر شده است.
وی تأکید کرد: شرکت ها و پیمانکاران برای شرکت در مناقصات باید گواهینامه ای اخذ نمایند که گذراندن دوره های ایمنی یکی از شرایط آن است مجموعه این اقدامات موجب شده تا سطح ایمنی بالا رفته و حوادث کنترل گردد.
Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA
منبع: خبرگزاری آریا