قاتل و وحشی باز هم از جشنواره فیلم فجر کنار گذاشته شد
به گزارش وبلاگ داریوش، تهران (پانا) - دبیر چهلمین جشنواره فیلم فجر از کنار ماندن فیلم سینمایی قاتل و وحشی به کارگردانی حمید نعمت الله از حضور و رقابت در این دوره اطلاع داد.

به گزارش هنرآنلاین، مسعود نقاش زاده درباره سرنوشت قاتل و وحشی گفت: به علت اینکه فیلم آقای نعمت الله در دوره های گذشته جشنواره فرم حضور را پر نموده بود، بر اساس آیین نامه نو جشنواره فیلم فجر امکان بازبینی قاتل و وحشی در دوره چهلم وجود ندارد.
به این ترتیب، فیلم پرحاشیه نعمت الله را می توان نخستین و تا امروز مهم ترین و مشهورترین غایب جشنواره فیلم فجر سال جاری دانست. این در حالی است که بعضی برآورد ها حاکی از حضور احتمالی قاتل و وحشی در بخش مسابقه جشنواره چهلم بود.
سال گذشته یکی از اعضای شورای صدور پروانه نمایش سازمان سینمایی گفته بود 80 درصد قاتل و وحشی مشکل شرعی دارد. در این فیلم لیلا حاتمی با موهای تراشیده جلوی دوربین قرار گرفته و ایفای نقش نموده است. امین حیایی دیگر بازیگر اصلی فیلم است.
منبع: خبرگزاری پانا