طرز تهیه بورک با هرچیزی که در یخچال دارید!
به گزارش وبلاگ داریوش، بورک یکی از معروف ترین میان وعده ها در بین مردم کشور ترکیه است. که با مواد مختلف می توان آن را درست کرد.
بورک (Burek) یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است. این پیش غذا تشکیل شده از یک خمیر نان یا شیرینی (معروف به خمیر یوفکا) و مواد مورد علاقه ای که در این خمیر پیچیده شده و در روغن سرخ و یا در فر پخته می شوند. با ما همراه شوید و طرز تهیه چند نوع بورک خوشمزه را فرا بگیرید.در این مطلب از وبلاگ داریوش به آموزش بورک با خمیر یوفکا پرداخته شده است.
مواد لازم
- خمیر یوفکا: اندازه لازم
- سیب زمینی: 3 عدد
- پیاز: یک عدد
- روغن زیتون: به اندازه لازم
- پنیر خامه ای: 100 گرم
- پنیر پیتزا: 100 گرم
- زرده تخم مرغ: یک عدد
- نمک و فلفل: به اندازه لازم
طرز تهیه بوراک با طعمی شگفت انگیز
سیب زمینی ها را بپزید، پیاز را خرد کنید و در اندازهی روغن تفت دهید تا طلایی گردد.
سپس سیب زمینی های پخته را ریز خرد کنید (یا رنده کنید) و به پیاز اضافه کنید. کمی نمک و فلفل بزنید و پس از کمی تفت دادن از روی حرارت بردارید.
پس از اینکه مواد را از روی حرارت برداشتید، پنیرها را اضافه و کمی مخلوط کنید.
خمیر یوفکا را به نوبت باز کنید و روی آن ها با یک فرچه، کمی زرده تخم مرغ بزنید. سپس اندازهی از مخلوط آماده شده را داخل خمیر بریزید.
لبه دیگر خمیر را برگردانید و برای اتصال لبه های خمیر کمی زرده تخم مرغ بزنید. (زرده تخم مرغ مانند چسب عمل می نماید).
کف سینی را چرب کنید، سپس بورک با خمیر یوفکا که آمده نموده اید، کف قالب بچینید. سینی را درون فر با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 20-30 دقیقه بپزید، پس از آماده شدن بورک ها را به همراه سس دلخواه سرو کنید.
نکات طرز تهیه بوراک با خمیر یوفکا
- می توانید بورک با خمیر یوفکا را برای صبحانه یا عصرانه پنیر و سبزیجات را در خمیر یوفکا پیچیده و در روغن سرخ کنید و یا در فر بپزید.
- برای مواد میانی بورک می توانید از گوشت چرخ نموده، کالباس، سوسیس، گوجه، زیتون، فلفل دلمه ای، اسفناج، قارچ و … بهره ببرید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب بورک ترکی خوشمزه با پنیر و سبزیجات را مطالعه کنید.
منبع: پیام دلتا