دستور تهیه بیسکویت شطرنجی، یک بیسکویت تزئینی خوش طعم بیسکویت شطرنجی؛ یک شیرینی همه جا پسند

به گزارش وبلاگ داریوش، بیسکویت شطرنجی؛ یک شیرینی همه جا پسند

بیسکویت شطرنجی که با نام های شیرینی شطرنجی و یا کوکی شطرنجی نیز شناخته می گردد، یکی از خوراکی هایی است که می توان آن را در تمامی ساعات شبانه روز و مخصوصاً همراه با چایی و سایر نوشیدنی های گرم نوش جان کرد؛ چرا که طعم همه پسند و ظاهر زیبای آن به شما امکان خواهد داد تا در موقعیت های گوناگونی از آن ها بهره ببرید.

دستور تهیه بیسکویت شطرنجی، یک بیسکویت تزئینی خوش طعم بیسکویت شطرنجی؛ یک شیرینی همه جا پسند

این بیسکویت به علت ظاهر مجذوب کننده خود به عنوان یک شیرینی تزئینی نیز به کار گرفته می گردد و از همین رو شیرینی شطرنجی برای عید نوروز و سایر عیدها و مناسبت های مشابه، گزینه ای عالی برای پذیرایی کردن از مهمان ها خواهد بود.

بیسکویت شطرنجی؛ یک بیسکویت زیبا و تزئینی مناسب میهمانی ها است.

در این مقاله قصد داریم تا آموزش تهیه بیسکویت شطرنجی ساده و خوشمزه در کنار شما باشیم و یک میان وعده فوق العاده دیگر را به شما معرفی کنیم. توجه داشته باشید که در این طرز تهیه بیسکویت تزئینی که در واقع یک مدل بیسکویت با کاکائو به شمار میرود، صرفاً از پودر کاکائو در ترکیب خمیر آن استفاده می کنیم؛ اما شما می توانید یک لایه مجزای کاکائوی آب شده نیز در بین لایه های این بیسکویت قرار دهید.

اگر به تهیه این نوع از شیرینی ها و بیسکویت های تزئینی علاقه دارید، به شما پیشنهاد می کنیم طرز تهیه انواع بیسکویت فانتزی و تزیینی را نیز مطالعه کنید.

ارزش غذایی و نکات ضروری درباره شیرینی شطرنجی

مقدار کالری در هر 100 گرم380 کیلوکالری
زمان آماده سازیحدود 3 ساعت
زمان لازم برای پخت20 دقیقه
تعداد نفرات6 نفر
درجه سختیمیانه

مواد لازم برای تهیه بیسکویت شطرنجی

آرد الک شده2.5 پیمانه
کره240 گرم
شکر1/2 پیمانه
تخم مرغ بزرگ1 عدد
پودر کاکائو3 قاشق غذا خوری
وانیل1 قاشق چای خوری
نمک1/4 قاشق چای خوری
رنده پوست لیمو ترش (اختیاری) 1 قاشق چای خوری

چند نکته درباره مواد اولیه

کره را نیم ساعت پیش از شروع ترکیب مواد از یخچال خارج کنید. بهتر است در این بیسکویت از کره حیوانی بهره بگیرید و یا ترکیبی از مارگارین و کره حیوانی داشته باشید. استفاده از صرف کره گیاهی یا مارگارین را به علت احتمال ایجاد بوی نامطبوع در انتهای کار، به شما پیشنهاد نمی دهیم.

استفاده از پوست لیمو ترش کاملاً اختیاری است؛ اما استفاده از آن می تواند طعم و بویی بسیار به یادماندنی به بیسکویت شما بدهد.

در ضمن به جای یک تخم مرغ بزرگ، شما می توانید از دو عدد سفیده تخم مرغ معمولی و یک عدد زرده معمولی بهره ببرید. این کار کلسترول شیرینی شما را نیز کاهش خواهد داد.

آرد، وانیل و پودر کاکائو را تا جای ممکن از یک فروشگاه لوازم قنادی تهیه کنید تا بتوانید برترین خروجی را داشته باشید.

مراحل دستور تهیه بیسکویت شطرنجی

● مرحله اول:

کره را درون کاسه بریزید و شکر را به آن اضافه کنید. سپس با یک همزن برقی یا دستی آن را به خوبی هم بزنید. توجه کنید که در این شیرینی پکینگ پودر به کار نمی بریم و در این مرحله باید با خوب پف کردن ترکیب کره و شکر، نبود بکینگ پودر جبران گردد.

● مرحله دوم:

زرده تخم مرغ و سپس وانیل را به ترکیب قبلی اضافه کنید و به هم زدن آن ها ادامه دهید.

● مرحله سوم:

زمانی که مایه درون کاسه به خوبی پف کرد، کم کم آرد را اضافه کنید و مجدداً هم بزنید تا به حالت خمیری مد نظر دست یابید.

● مرحله چهارم:

خمیر را به دو نیم هم مقدار نصف کنید. به یکی از نیمه ها پودر کاکائو بزنید و آن را به خوبی ترکیب کنید تا جایی که رنگ آن یکدست گردد.

● مرحله پنجم:

خمیرها را به شکل مجزا در زیر دو لایه نایلون قرار دهید و با وردنه آن ها را صاف کنید تا به ضخامت یک سانتی متر برسد. سپس به آن ها شکل مربعی بدهید.

● مرحله ششم:

نایلون ها را جدا نموده و مطمئن شوید که ابعاد هر دو رشته خمیر به یک مقدار اند. سپس خمیرها را 20 دقیقه در فریزر قرار دهید.

● مرحله هفتم:

خمیر را از فریزر خارج کنید و آن ها را برش یک سانتی متری بزنید.

● مرحله هشتم:

سفیده تخم مرغ را کمی هم بزنید، سپس به یاری سفیده لایه های خمیر را به صورت شطرنجی به یکدیگر بچسبانید. نایلون بگذارید و سپس کناره خمیرها را صاف کنید.

بیسکویت شطرنجی را می توان در ظاهرها و فرم های متنوعی طراحی کرد.

● مرحله نهم:

خمیرها را به مدت 20 تا 30 دقیقه درون فریزر قرار دهید و در همین این موقع فر را گرم کنید. دمای مناسب فر 170 درجه خواهد بود و حتماً پیش از قرارگیری خمیرها درون آن، باید به این دما رسیده باشد.

● مرحله دهم:

کف سینی کاغذ روغنی بگذارید، خمیرها را درون آن قرار دهید و آن ها را برش نیم سانتی بزنید. ترجیحاً 5 دقیقه دیگر آن ها را داخل فریزر قرار داده، سپس مستقیماً درون فر قرار دهید.

● مرحله یازدهم:

خمیرها به مدت 15 تا 20 دقیقه باید درون فر بمانند، سپس بیسکویت های شما آماده خواهد شد.

نکات مهم در تهیه یک بیسکویت شطرنجی ساده و خوشمزه

نکته اول آنکه کوشش کنید در طول کار با خمیرها آن ها را با دست ورز ندهید؛ با وردنه نیز زیاد با خمیرها بازی نکنید، چرا که در این صورت خمیرها روغن پس می دهند و بیسکویت شما کیفیت خود را از دست خواهد داد.

پس از پخت بیسکویت شطرنجی می بایست آن ها را در دمای اتاق قرار دهید تا گرمای آن ها خارج گردد. پس از آن، برای ماندگاری بیشتر شیرینی شطرنجی حتماً آن را درون یک ظرف در بسته بگذارید و در جای خشک و خنک از آن ها نگه داری کنید تا ماندگاری بیشتری داشته باشند.

یک میان وعده خوش مزه و سالم، با شیرینی شطرنجی!

تبریک می گوییم! شیرینی شطرنجی شما آماده شده است! شیرینی شطرنجی برای عید نوروز یک گزینه ایده آل بوده و می تواند برای تمامی افراد و مخصوصاً بچه ها یک خوراکی بسیار مجذوب کننده باشد.

این بیسکویت با کاکائو نیز بسیار خوشمزه بوده و شما می توانید از شکلات آب شده برای تزئین آن ها بهره ببرید و یا آنکه در هنگام سرو به بیسکویت های کاکائو بزنید که بسیار خوش طعم خواهد شد. البته اگر می خواهید در کمترین زمان ممکن این بیسکویت را تهیه کنید، از قنادی آنلاین غافل نشوید.

شما در این مقاله طرز تهیه بیسکویت تزئینی شطرنجی را مشاهده کردید، بعلاوه اگر قصد خرید بیسکویت یا هرگونه شیرینی تزئینی دیگری را دارید، وبلاگ داریوش فود گزینه های بسیار مجذوب کنندهی را پیش روی شما قرار خواهد داد! امیدواریم که از خواندن این مقاله لذت برده باشید.

منبع: اسنپ فود

به "دستور تهیه بیسکویت شطرنجی، یک بیسکویت تزئینی خوش طعم بیسکویت شطرنجی؛ یک شیرینی همه جا پسند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دستور تهیه بیسکویت شطرنجی، یک بیسکویت تزئینی خوش طعم بیسکویت شطرنجی؛ یک شیرینی همه جا پسند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید