ترفندی برای به آسانی جدا کردن پوست تخم مرغ آب پز
به گزارش وبلاگ داریوش، شاید انجام کارهایی مثل نگهداری تخم مرغ در یخچال یا کندن پوست آن بعد از آب پز شدن، ساده و بدیهی به نظر برسد، اما واقعیت این است که هر انجام دادن برخی از همین کار های ساده برای برخی هایمان سخت و پر از اما و اگر است. برای من جدا کردن پوست تخم مرغ آب پز ، یکی از سخت ترین کارهاست که همواره از آن فراری بودم یا با نفرت انجام دادم. هیچ وقت نتوانستم پوست یک تخم مرغ پخته شده را بدون آن که صد ها قسمت گردد، جدا کنم. اما با یاد گرفتن ترفندی سریع و آسان یاد گرفتم پوست تخم مرغ آب پز را به راحتی جدا کنم. برای یاد گرفتن این ترفند ساده و باورنکردنی با ما همراه باشید!
برخی روش ها ریختن سرکه یا کمی نوشابه را برای پختن تخم مرغ پیشنهاد می نمایند. اما به عقیده من این روش ها همواره پاسخگو نیستند. برای پختن تخم مرغ ابتدا یک قابلمه بردارید. تخم مرغ ها را به یک سبد فلزی انتقال دهید. سبد را داخل قابلمه قرار دهید و روی شعله ملایم قرار دهید. وقتی تخم مرغ ها آغاز به جوشیدن کردند، بعد از 14 دقیقه جوش خوردن، تخم مرغ ها را به ظرفی پر از آب و یخ انتقال دهید تا فرآیند پخت و پز متوقف گردد. سپس با یکی از روش های زیر تخم مرغ را پوست بکنید.
روش های جدا کردن پوست تخم مرغ آب پز
روش اول
تخم مرغ ها را از آب یخ خارج نموده و روی یک میز یا سطح سخت با دست عقب و جلو کنید تا تمام سطح پوست تخم مرغ ترک بخورد. سپس از قسمت های بزرگ تر آغاز به لایه برداری کنید. می توانید این کار را زیر شیر آب سرد نیز انجام دهید.
روش دوم
این روش فوق العاده سرگرم نماینده است! برای جدا کردن پوست تخم مرغ یک شیشه در بسته مانند شیشه مربا را کمی آب ریخته و تخم مرغ را داخل آن قرار دهید. در شیشه را بسته و آغاز به تکان دادن ظرف کنید. تکان دادن ظرف باعث جدا شدن پوست تخم مرغ و آب داخل شیشه باعث از بین رفتن پوسته ها خواهد شد.
روش سوم
برای آغاز، تخم مرغ را روی یک سطح سخت قرار دهید. سپس یک قاشق برداشته و با دقت بین پوسته و تخم مرغ وارد کنید. قاشق را آرام بچرخانید تا پوسته کاملا جدا گردد.
منبع: کتاب کاله